CROSSFIT

El CrossFit és un programa de força i preparació física general on s’entrenen totes les qualitats físiques amb l’objectiu de millorar la salut de les persones i la condició física en cadascuna de les seves branques.

És un programa d’entrenament d’alta intensitat que combina una varietat gairebé infinita d’exercicis i moviments funcionals de resistència, força i gimnàstica.

El CrossFit destaca principalment per els seus resultats visibles a curt termini però també per ser un entrenament súper motivant, d’aprenentatge i superació personal constant, intens, divertit i que enganxa molt!

Moviments funcionals:

Moviments funcionalsSón moviments globals, compostos, on es requereix d’una gran quantitat de músculs actuant de forma coordinada per a la seva realització. La majoria d’aquests moviments usen patrons de moviments naturals com poden ser per exemple assentar-se, aixecar un pes o desplaçar-se.

El tret més important, però, és que els moviments funcionals són aquells que generen més potència o intensitat.

Constantment variat:
Els entrenaments són diferents cada dia per tal de donar al cos nous estímuls constantment, trencant amb les rutines i així generar noves adaptacions i millorem cada dia.

A més, no ens especialitzem en una qualitat física, sinó que busquem un fitness integral, per això entrenem els 10 dominis reconeguts del fitness: força, resistència cardiovascular, resistència física (muscular i mental), flexibilitat, potència, velocitat, coordinació, agilitat, equilibri i precisió.

Alta intensitat:

Alta intensitat
La intensitat és una mesura de la física que ens diu la quantitat de treball (força x distància) realitzada en un temps determinat. Així, com més treball facis, en menys temps, més alta serà la intensitat.

El treball en intensitat és un element clau en la millora de la condició física i la sobre compensació